Porti si Imprejmuiri

Porti, garduri metalice si automatizari

 CE SUNT GRILAJELE METALICE?
Grilajele metalice
reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de protectie a diferitelor locatii sau spatii comerciale, asigurand protectie impotriva patrunderii persoanelor neautorizate. Utilizarea grilajelor metalice confera confort si siguranta indiferent de domeniul lor de aplicare.
Sunt folosite cu succes la protectia ferestrelor de la magazine, la protectia cailor de acces din standurile comerciale sau la securizarea usilor. Pot fi retractabile, astfel incat dumneavoastra sa le puteti manevra cu usurinta atat manual cat si cu ajutorul unei telecomenzi. Au un design placut putand fi vopsite in culorile mediului ambiant, integrandu-se perfect atat in interior cat si in exterior.

 TIPURI DE GRILAJELE METALICE?
Grilajele metalice
 pot fi impartite in functie de domeniul de utilizare in urmatoarele categorii:
– grilaje metalice pentru protectia birourilor si a bancilor;
– grilaje metalice pentru protectia magazinelor si spatiilor comerciale;
– grilaje pentru hale de productie si depozite;
– grilaje pentru zona rezidentiala.

 CONSTRUCTIA GRILAJELOR METALICE?
Grilajele metalice
 pot fi construite din otel galvanizat sau aluminiu anodic. Toate tipurile de grilaje cu exceptia celor din tuburi de otel pot fi vopsite in nuantele RAL. Grilajele metalice pot fi montate atat la exterior cat si la interior. De obicei sunt dotate cu un butuc de inchidere, iar din punct de vedere al actionarii pot fi cu comanda manuala sau automata.

 MODELE DE GRILAJE METALICE?
Va prezentam cateva modele de grilaje metalice mai des intalnite: